Accommodatie

Net buiten Hank, een van de dorpen van de gemeente Werkendam, liggen in een landelijke omgeving de accomodaties van Scouting Hank. Scouting Hank heeft de beschikking over een clubhuis net buiten Hank en kleine accommodatie in de haven.

Clubhuis 't Kraaiennest is wel een accomodatie om trots op te zijn.Rondom het clubhuis ligt een groot grasveld met een kleine bosrand, garant voor uren speel plezier. Eigenlijk een mooie locatie voor een weekend of zomerkamp. Wilt u meer weten over het clubhuis of over de mogelijkheden tot verhuur? Klik dan op onderstaande afbeelding of links in het menu.

Ook in de haven van Hank beschikken we over een kleine accommodatie en een eigen steiger waar onze vloot afgemeerd ligt. Het grootse voordeel van deze locatie is dat je eigenlijk al zo goed als in de Biesbosch bent. Meer weten over deze locatie? Klik op de foto hieronder.