Orka's

Orka's - Scouting Hank

Bij de orka’s maken kinderen van 9 tot 12 jaar op een spannende wijze kennis met Scouting en water. In de zomer staat water centraal in de spellen. De orka’s hebben beschikking over kano’s en vletten waar de kinderen spelenderwijs mee leren varen. Plezier maken en veiligheid staan voorop.

Ook in de winter verleg je steeds je grenzen op een avontuurlijke manier. Je leert je eigen verantwoordelijkheid te nemen. Dat is handig als je straks een jaar of 12 bent en naar de waterscouts gaat.

• Deze speltak draait in het vaarseizoen op zaterdag van 13:00 tot 17:00 aan de haven.
    • Buiten het vaarseizoen (winter) draait deze speltak op zaterdag van 13:00 tot 16:00 in clubhuis 't Kraaiennest.

Het leidingteam bestaat uit:

• Robin van Dongen (teamleider)
  • Anne van Elderen
  • Inge Jansen
  • Anouk Wintermans
  • Harry van der Linden

Voor alle vragen over de orka's, het programma en de opkomsten, kun je contact opnemen met de leiding via e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.