Waterscouts

Waterscouts van Scouting Hank op hike

Leden van Scouting die 12 tot 16 jaar oud zijn, heten waterscouts. Ze gaan zeilen, koken tijdens het zomerkamp op hun eigen kampvuur en ontdekken de wereld om zich heen. Het thema dat bij scouts centraal staat is dan ook ‘ontdekkingsreis’. Scouts leren samenwerken en krijgen een grote mate van zelfstandigheid.

• Deze speltak draait in het vaarseizoen op zaterdag van 09:00 tot 13:00 aan de haven.
  • Buiten het vaarseizoen (winter) draait deze speltak op zaterdag van 09:30 tot 12:30 in clubhuis 't Kraaiennest.

Het leidingteam bestaat uit:

• Anton Beuving (teamleider)
  • Simon Corstjens
  • Wout van den Berg
  • Dennis Messing
  • Marcel van der Vliet
  • Kevin van der Giessen

Voor alle vragen over de waterscouts, het programma en de opkomsten, kun je contact opnemen met de leiding via e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.